Jeger trening 2018
Florø skytterlag starter opp med årets jegertrening fra og med mandag 30. april fra kl 1800 på Govastøylen skyte og aktivitetssenter på Riflebane 100m og 200m oppe ved felleshuset. Om du har betalt medlemskap i Grovastøylen og eller Florø Skytterlag, husk å ta med medlemskort/kvittering. Det blir mulighet for å ordne medlemskap ved oppmøte. 
Medlemskap Grovastøylen kr 650,- som gir tilgang til heile anlegget om man i tillegg er medlem et av eierlaga. Medlemskap Florø skytterlag kr 350,- som gir fri trening inklusiv ei oppskyting. 
Det blir salg av de vanligste ammunisjonstypene.Vi tar kort. Med medlemskap i Grovastøylen og et av eierlagene kan man benytte heile anlegget. Kanskje like greit å begynne treninga no i ro og mak så en unngår rushtrafikken i August🙂. Vel møtt 😃 

Storvilt trening 2017
Florø Skytterlag starter opp trening for jegera i mandag 24. April kl 1700. 
Vi minner om betaling av bruker avgift til GAS på kr 650,- som tidligere medlemmer har fått tilsendt faktura på. Det blir i tillegg mulighet for å ordne medlemskap på bana. Medlemskap inklusive fri trening og en oppskyting i Florø Skytterlag kr 350,- 
Det blir mulighet for kjøp av de fleste typer ammunisjon. Vi har betalings terminal. Velkommen til gamle og nye medlemmer.  

STORVILTRENING HØST 2016
 Jakta er i gang og behovet for treningskyting for storviltjegerne vil avta. Fra uke 36 og så lenge været/snøforholdene tillater det vil det det bli felles jegertrening for de tre skytterlagene Brandsøy, Florø og Eikefjord på tirsdager på 100m Riflebana på Grovastøylen oppe ved felleshuset. 

Har man betalt brukeravgift til Grovastøylen og er medlem i et av brukerlaga, kan man trene fritt, det blir og mulighet for nytegning av medlemskap i Grovastøylen og brukerlaga. 

Oppstart kl 1730, kan bli justert pga lysforhold utover høsten, men vi legger opp til kunstig belysning.

Ansvarlig for trening/gjenomføring:
Brandsøy tirsdag 6. september
Florø tirsdag 13. september
Eikefjord tirsdag 20. september
Brandsøy tirsdag 27. september
Florø tirsdag 4. oktober
Eikefjord tirsdag 11.oktober
Brandsøy tirsdag 18. oktober
Florø tirsdag 25. oktober
Eikefjord tirsdag 1. november

STORVILT
Treningsoppstart blir mandag 19. mai 2015 kl 1800
Det blir skyting kvar mandag kl 1800 fram til og med mandag 7. september (med unntak av 27. juli og 3. august)
Salg av amunisjon på bana.
 
 
Vi ønsker nye og gamle jegera velkommen til bana på Grovastøylen, med gode treff i siktet!

 GOD JAKT, JAKTVENER!

 
Prisar for 2015:
medlemskap kr 350,- inklusiv ei prøve, ein kan då skyte så mange prøveskudd ein ønsker i løpet av sesongen, men minimum 2x15 skudd, etter foreskriftene. 
Opplegg og god opplæring/instruksjon som før.
Husk å ta med jegerkort og medlemskort.
Vi tar foreløpig ikkje betalingskort, så husk å ta med penger. 
Uten medlemskap kostar kvar 15 skudd kr 100,-
Oppskyting er det same med eller utan medlemskap kr 200,- pr prøve/våpen.
Prisane er i samsvar med Samlaget sine vedtekter.
I tillegg må ein betale kr 500,- for medlemskap i Grovastøylen, men da kan en benytte alle baner. Ein kan og delta på jegertrening på Brandsøy og Eikefjord sine dager som er tirsdag og torsdag, med samme medlemskap. 

 
 
 

  
  

Klikk på teksten for å sjå.

Veteranar på standplass!
Det var eit lag med veteranar klare på standplass. Standplass leder ropar klar om ti sekund fra NO! Då small det fra ein deltakar... Nei,nei, ropar standplassledar. Dokke må ikkje skyte før eg seier ILD! Og då braka det laust fra heile bølinga!! Ekje enkelt når ein begynner å høyre noko dårlig...