UNGDOMSSTEVNE 09
Tor Erling Ulriksen nr 7 i Eldre Rekrutt
Noen av våre ivrigste ungdommer reiste helt til Numedal og deltok på Ungdomsstevne som blir arrangert av Rollag og Veggli skytterlag og Flesberg skytterlag.
Ungdomstevner det nest største stevnet for ungdom etter Landskytterstevne og har deltagere fra stort sett hele sør Norge. Det er lagt stor vekt på det sosiale med felles overnatting på Flesberg skole, der det er plass for campingvogner og overnatting i klasserom. Der var og lagt til rette for grilling og disko.
 
Det blir skutt innledende 25 skudd i Rollag og på Flesberg, resultatene blir lagt sammen og danna grunnlag for hvem som får skyte finale på Flesberg søndag ettermiddag. Det er og mulighet for å skyte felthurtig skyting på Rollag og stangskyting på Flesberg, dette er svært populært og en får skyte så mange ganger en vil, bare du har penger og ammunisjon.
Fra Florø stilte i år Tomas Haugnes i Aspirant, Lars Haugnes i Junior, Mats Haugnes og Tor Erling Ulriksen i Eldre Rekrutt, Tor Erling har etter lang skade avbrekk begynte og vise gamle takter. Han fikk 250 poeng på Rollag og Veggli, på Flesberg hadde han fult hus og til det siste skuddet som ble en 9,9. Men 499 poeng holdt til en finaleplass. Med ett poeng vekke var det ikke mulighet for å komme helt i toppen, men 100 poeng i finalen holdt til en sjuende plass i klasse Eldre Rekrutt.
Brødrene Haugnes, var kjappe på felthurtigskyting og kom begge på pallen, Mats hadde fantastiske 8,09 sekund, med liggende som utgangstilling, men merkelig nok var det en som var raskere, så det ble en 2. Plass. Lars var og rask, med 10,26 sekund med utgangstilling ved foten gevær, det holdt til en 3. Plass.
 
 
 
 
Endeleg er sesongen komt i gang!  
  Skal du satse enda hardare i år? 
Steinhardt! Tar sikte mot nytt LS!
Joda, men eg skal ta det litt kuli innnimellom...
Nei, eg skal bare ha det moro, eg!Kalender GAS

Kalender Grovastøylen skyte og aktivitetssenter

S og F Finalen 14

GROVASTØYLEN INFO

Standplass.no Ranking DFS skyttere

LOKALANDELEN

GRASROTANDELEN

Skyteværet i Florø

OSLO OPEN 2009

Finale Sparebanken Sogn & Fjordane cupen

FLORØ STEVNE 2009

Undomsstevne 09

Dagbok fra LS 09 PÅ EVJE

Florø sine prestasjoner på Landsdelskretsstevne 09

--SKYTINGENS DAG 2008

FORELDREVETT-REGLER

Grovastøylen. Nye bilder 11.06-09

--TRENINGSTEVNE RESULTATER LIGGER UNDER UNDOM OG SENIOR/VETERAN

--Lagsmesterskapet 2008

--Florø-felten 2006

Resultat fra meiningsmålingane. Oppdatert 03.09-08

Norges-cup runde 2, 2008

LANDSDELSKRETSSTEMNET 2008

SPAREBANKEN SOGN OG FJORDANE CUP 2008

sunnfjord-pokalen 2008

LAGSMESTERKAP SENIOR VETERAN 2007